PRESSE

Anna Riborg x Malene Birger

December 2020

Julevindue hos Malene Birger i Antonigade december 2020. Kom ned i butikken på hjørnet af Antonigade og Kristen Bernikows gade i december måned og se den smukke By Anna julekrans.

Malene Birger
Antonigade 10
1106 København K


Anna Riborg - Udstilling hos Malene Birger | Presse

Anna Riborg x Lubarol

Oktober 2020

Særudstilling hos Lubarol i Gothergade oktober 2020. Kom ned i ikoniske Lubarol og se et udvalg af smukke Darlings skulpturer og unikke Anna Vaser oktober ud.
Lubarol
Gothersgade 34
1123 København K

Magasinet Liv

Anna Riborg har tidligere været featured i Magasinet Liv, hvor hun modellerer skønne Louise Lund, i en artikel med fokus på 40+ kvinden og hendes forhold til sig selv, og sin krop. Louise Lund, der modelleres, beskriver, hvordan hun, under den kunstneriske proces, oplever et helt nyt forhold til måden hun ser sin krop på, hvor hun, som hun selv udtrykker det, er vidne til, at "Der er nogen, der ser mig med nye øjne. Jeg fik lige boostet min selvtillid. Det var jo mig, der var i fokus, og det er jeg sjældent". 

Når Anna Riborg modellerer en model forsøger hun altid at finde det, som gør kvinden foran hende unik. Hun har bl.a. andet arbejdet med flere kvinder med brystkræft, der har haft behov for at se sig selv i et nyt lys, hvilket, der er kommet nogle helt specielle og smukke Darlings ud af, hvor oplevelsen er blevet med modellen længe efter. 

Du kan læse mere om Anna Riborgs arbejde med modellering i artiklen.