Om

Darlings byANNA

Rå el glaseret stentøjs figurer

Anna Riborg Hedegaard

Blomster og bolig Stylist og tidligere ejer af Engle-Blomst. Blomsterbutikken åbnede i 1994 i Rantzausgade på Nørrebro og efter 5 år flyttede den til Århusgade på Østerbro. Blomsterbutikken blev efter 10 år erstattet af engrosvirksomhed, med samme navn, med import af eget design.

 

Engrosvirksomheden blev solg efter 4 år og de efterfølgende 6 år brugte Anna i familiens tegn og har haft en bred vifte af forskellige lærerige jobs. I oktobenr 2014 åbnede hun sit lille blomsterværksted, Blomsteriet i Nyboder. Her bliver alle blomster til hendes faste firmakunder sammensat og bragt ud fra. -derfor er Blomsteriet kun åben for private Torsdag og Fredag.

 

Anna har i samarbejde med fotograf Jakob Valling, været kreativ stylist på diverse magasiner i Danmark siden 2003. Men et nyt og spændende samarbejde med London, har fået de to på helt nye spændende opgaver.

 

Til dagligt leverer Anna blomster til Dansk Industri, LêLê, Meyers, Kokkeriet, SAKS cph. mm

Anna har også et samarbejde med Søster-Flora i Greve og Pernille Thiele Blomster på Østerbro og arbejdsopgaverne kommer vidt omkring.

Anna løser opgaver som, oppyntning til bryllup, fester,højtider,begravelser, firma blomsterkurser, styling af private hjem og foto sessions, messestande mm..

 

Du kan følge Anna på Instagram - ANNARIBORG -

 

 

Anna Riborg Hedegaard Kronprinsessegade 62 1306 København K

+45 28181285

 

a@annahedegaard.dk

 

 

 

Dansk Industri

ROYAL ARENA

TÅRNET, Christiansborg

Tivoli Congress center

LêLê

Meyers

Kokkeriet

Saks Cph

Brink Bryllup

 

 

Samarbejdspartnere:

Pernille Thiele Blomster

Søster-Flora

Blomsterdekoratør Malene Kristensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Riborg Hedegaard. Kronprinsessegade 62 1306 Kbh K, CVR. 21628603

 

 

 

 

 

 

 

ANNA riborg